Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση παραγγελιάς

Μπορείτε να ακυρώσετε τηλεφωνικά την παραγγελιά σας στο 2316010007-8, Δευτέρα -Σάββατο από τις 8:00 έως τις 20:00 ή με email στο info@artokratoras.gr. H ακύρωση της παραγγελιάς είναι δυνατή μόνο πριν αυτή αποσταλεί.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, δίχως αντικατάσταση με άλλο προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακρατηθούν 5,00 ευρώ λόγο κόστους μεταφορικών. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23101007-8 ή με email στο info@artokratoras.gr
  2. Καλέστε το τοπικό κατάστημα της Speedex Courier της περιοχής σας και ζητήστε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σας. (ή την μεταφορική που σας παρέδωσε το προϊόν ή το πηγαίνετε στο κατάστημα αν το προμηθευτήκατε σε κάποιο από τα καταστήματά μας).
     
  3. Κατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του artokratoras.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή,  κ.λ.π. τότε το artokratoras.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@artokratoras.gr φωτογραφίες του προϊόντος. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για αντικατάσταση προϊόντος, εντός 5 ημερολογιακών ημερών.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος

Verified by MonsterInsights