Το 1965 ο Αθανάσιος Αναστασιάδης μαζί με την σύζυγο του Ελένη και τα δύο τους παιδιά μεταναστεύουν στο Τορόντο του Καναδά. Εργαζόμενος εκεί σε μεγάλο αρτοποιείο, εξελίσσει την τέχνη του αρτοποιού, την οποία ήδη γνώριζε από την Ελλάδα. Παράλληλα παρασκευάζει και διακινεί το κουλούρι Θεσσαλονίκης, ενθουσιάζοντας την ομογένεια.
Το 1967 επιστρέφει από τον Καναδά και ανοίγει το πρώτο του αρτοποιείο στην οδό Ήρας, στην περιοχή του Βότση Θεσσαλονίκης. Από εκεί εξυπηρετεί εκτός από την γειτονιά, 20 καταστήματα και ταβέρνες της Θεσσαλονίκης.
Το 1972 μεταφέρεται σε μεγαλύτερο, πιο σύγχρονο και ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή Μαρτίου στην οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμαντή. Παράλληλα το 1975 ανοίγει κατάστημα στην περιοχή του λιμανιού Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά με πίτσα- πεϊνιρλί και αργότερα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Το 1980 ανοίγει κατάστημα στην Περαία Θεσσαλονίκης πουλώντας τα γνωστά τυροπιτάκια Περαίας.
Το 1988 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο υιός του Ιωάννης Αναστασιάδης .
Το 2008 ανοίγει νέο κατάστημα στα προάστια της Θεσσαλονίκης, στους Ταγαράδες και εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων.
Το 2017 ανακαινίζει πλήρως το κατάστημα της οδού Αλέξανδρου Παπαδιαμαντή στην περιοχή της Μάρτιου Θεσσαλονίκης και δημιουργεί εργαστήριο αποκλειστικά για προϊόντα χωρίς γλουτένη, πρωτοπορώντας στον τομέα αυτό.
Σήμερα δραστηριοποιείται στην επιχείρηση και η τρίτη γενιά.